plattsättare Sollentuna

Dags att kakla eller lägga klinker? Ta hjälp av professionella plattsättare i Sollentuna från oss på Klinkersklubben-AB idag!

plattsättare Sollentuna

Dags att kakla eller lägga klinker? Ta hjälp av professionella plattsättare i Sollentuna från oss på Klinkersklubben-AB idag!

Plattsättning i Sollentuna

Det finns många anledningar till varför man anlitar professionella plattsättare i Sollentuna. Två av de vanligaste anledningarna är att man önskar genomföra en badrumsrenovering eller en köksrenovering. Det kan också handla om att man, en gång för alla, vill göra något nytt av trädgården. Kanske planerar man för en ny uteplats eller altan.

Tillhör du en av de många människor i Sollentuna som söker plattsättare? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss på Klinkersklubben-AB hittar du några av de bästa plattsättarna i hela Sollentuna med omnejd. Kontakta oss redan idag för att ta del av en gratis offert!

ROT-avdrag
Som privatkund hos våra plattsättare i Sollentuna har du rätt att nytta ROT-avdraget. Detta ger dig en kostnadsreduktion på hela 30%.
Miljötänk
Alla bör göra vad de kan för miljön. Vi använder alltid miljövänliga medel i den utsträckning vi kan.
Klockren kommunikation
Vi tror på tydlig kommunikation. Våra plattsättare i Sollentuna finns alltid tillgängliga för frågor, och informationen om arbetet är tydlig.

Din plattsättare i Sollentuna

Som plattsättare i Sollentuna, en av Sveriges mest renoveringstäta städer, har alltid mycket att göra. Den stora efterfrågan som råder på våra tjänster gör att vårt team av plattsättare i Sollentuna ständigt växer. Alla som börjar arbeta i vårt team och genomföra arbeten i vårt namn får gedigen utbildning. Detta för att vi ska kunna säkerställa att alla arbeten håller samma kvalitet.

Fortsätt läsa om du vill veta mer om hur vi arbetar! Vill du komma i kontakt med en professionell plattsättare i Sollentuna omgående? Ring eller maila oss redan idag för att ta del av gratis offert och/eller för att boka möte!

Behöver du hjälp med plattsättning?

Vanliga tjänster inom plattsättning

Hur kan vi hjälpa dig? Våra plattsättare i Sollentuna utför många olika typer av projekt. Det kan handla om att man vill kakla hallen eller förse köket med lite nya detaljer. Det kan också handla om en totalrenovering av badrummet eller anläggning av en ny uteplats. Nedan beskriver vi två av de absolut vanligaste projekt som våra plattläggare i Sollentuna ställs inför.

Ring eller maila till oss om du inte hittar det du söker!

Badrumsrenovering

Det råder inga tvivel om att en av de vanligaste projekt som våra plattsättare i Sollentuna ställs inför är badrumsrenovering. Varje år genomför vi mängder av renoveringar för såväl privatpersoner som företag och organisationer. Detta är en mycket effektivt sätt att höja värdet på en bostad. Sugen på nytt badrum? Ring våra plattsättare i Sollentuna och berätta om dina planer redan idag – Vi hjälper dig!

Köksrenovering

Klinkersklubben-AB:s team av plattsättare i Sollentuna utför årligen köksrenoveringar av varierande storlek och typ. Vi är lyhörda och ser till att projektet genomförs på ett sätt som matchar dina förväntningar och önskemål.

Dags för nytt kök i hemmet eller på din arbetsplats? Hör av dig till vårt team att plattsättare i Sollentuna redan idag så ordnar vi fram en gratis offert!

Plattsättare i Sollentuna för alla

Vi ser vår erfarenhet som vår starkaste tillgång. Tack vare de många år som våra plattsättare i Sollentuna har varit verksamma har vi skaffat oss en ovärderlig kompetensbredd. Vi har utfört alla typer av arbeten som man, som plattläggare i Sollentuna, kan ställas inför. Bland våra kunder finns både privatpersoner, företag, offentliga verksamheter och föreningar av olika slag. Bland våra referensarbeten finner du alltifrån mindre och enklare projekt till stora och omfattande arbeten i några av stadens största lokaler.

När du väljer våra plattsättare i Sollentuna kan du räkna med bästa möjliga leverans och resultat. Kontakta oss gärna för att ta del av de tidigare arbeten vårt team har utfört runt om i staden!

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande plattsättning eller vill veta mer om våra tjänster?

4_Rektangel@2x

Plattsättare i Sollentuna och ROT-avdraget

En stor del av den kundgrupp som våra plattsättare i Sollentuna arbetar med är privatpersoner. Många av dessa har missat att man, som just privatperson, kan nyttja ROT-avdraget för den här typen av arbeten. Därför betonar vi nu: Om du söker hjälp av våra plattsättare i Sollentuna har du alltså möjlighet att dra av en stor del av arbetskostnaden. När du väljer oss och meddelar att du vill nyttja ROT ser vi till att sköta all korrespondens med Skatteverket. Allt du behöver göra är att uppge för oss att du vill ta del av skattereduktionen. Vi skickar alla nödvändiga papper till myndigheten och ser till att du får avnjuta en kraftigt reducerad faktura!

Kontakta oss idag!

Har du väntat länge nog på drömköket, drömbadrummet eller den nya uteplatsen? Ta kontakt med teamet av plattsättare på Klinkersklubben-AB i Sollentuna redan idag! Vi ordnar gratis offert till alla som söker vår hjälp. Detta erbjudande gäller oavsett om du behöver plattsättare i Sollentuna som privatperson eller om du representerar ett företag. Vi hörs!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.