Keramisk blå sten

Om du vill köpa blå kalkstensplattor till överkomliga priser är du på rätt plats. De har en enorm kakelkollektion i alla typer av stilar, storlekar, färger och ytbehandlingar – från moderna sexkantiga plattor till imitering av golvstenar i blåsten, du är garanterat att hitta de perfekta plattorna för ditt hem!

Keramisk blå kalksten

För ett sekel sedan blev denna sten populär, men även i dag är den fortfarande mycket efterfrågad. Belgisk blåsten är särskilt populär eftersom den är en tidlös natursten. Denna vackra kalksten kännetecknas av sin vackra blågrå färg. Stenen strålar dessutom ut stil och klass. Det är därför inte konstigt att olika keramiska blå stenar är tillgängliga.

Ett brett sortiment av högkvalitativa plattor

Upptäck våra blåstenstenar som är fria från de nackdelar som många ytor medför. Kan kombineras perfekt med golvvärme och har blivit oerhört populärt de senaste åren. Du kan kontakta oss för högkvalitativa och hållbara keramiska golvplattor och uteplatser med blått utseende. Dessutom finns många format också tillgängliga.

Oavsett om du letar efter brickor till vardagsrummet, köket eller hallen – kan vi hjälpa dig för att hitta rätt stilar och storlekar. Det måste finnas ett kakel som uppfyller alla dina krav. Vi har stor erfarenhet inom branschen och är därför mycket duktiga när det kommer till rådfrågning.

Fördelarna med keramiska blå stenstenar

  • Reptålig
  • Frostfritt (perfekt för terrassen)
  • Lätt att underhålla
  • Lång livslängd
  • Möbler lämnar inte märken
  • Fuktbeständigt (perfekt för badrum, duschar, simbassänger till exempel)

Kontakta oss om du vill ha en professionell plattsättare i Stockholm!