Fördelarna med keramiska plattor för din uteplats

Keramiska plattor är mycket mångsidiga och kan användas i olika inställningar, till exempel en uteplats, utan att behöva oroa dig för vattenskador eller fläckar.

Precis som keramiska plattor finns inomhus, finns de utomhus i en mängd olika färger och stilar. Terrassplattor måste vara starka, hårda och hållbara, eftersom det är så de tål elementen. Oavsett om det är extrem värme, regn, snö, tung användning – de måste kunna motstå detta, men samtidigt återspegla en rumslig atmosfär som är attraktiv och funktionell.

Fördelarna med keramiska plattor

Keramisk vattenbeständighet

Glaserade keramiska plattor har ett skyddande lager som vilar ovanpå materialet. Detta gör att de är ogenomträngliga för vatten och skyddar dem mot fläckar. De är också naturligt resistenta mot slitage vid mycket våta förhållanden.

Varaktighet

Ett keramiskt golv är mycket starkt och det är mycket svårt att spricka brickorna. Kvalitetsgolv kan pågå i mer än tjugo år om det upprätthålls korrekt. Om du har otur nog att ett kakel spricker, kan du enkelt byta ut den.

Underhållsvänlig

Keramiska plattor är mycket enkla att underhålla. Smuts, fläckar och fukt kvarstår på ytan, vilket gör det enkelt att ta bort Regelbundet underhåll består av svepning eller dammsugning en gång (med en mjuk borste). Om fläckar förekommer kan du vanligtvis ta bort dem med bättre rengöringsprodukter.

Designmöjligheter

Moderna tillverkningstekniker gör det möjligt för keramiska producenter att skapa material som kan skrivas ut på olika sätt. På detta sätt kan brickor förses med mönster eller motiv. De kan också fås att se ut som ett trägolv eller en naturlig sten.

Prisvärd

Tack vare den unika formeln kan du köpa keramiska uteplatser av högsta kvalitet till extremt billiga priser. När du är angelägen om att bygga en ny terrass, kommer du verkligen att vilja få terrassplattor direkt. Det är därför vi alltid har ett brett sortiment i lager. Kan du inte hitta det du letar efter? Vi är glada att lösa detta med vårt stora utbud av terrassplattor som kan beställas.

Det som verkligen skiljer sig åt är att det köps direkt från tillverkaren, medan själva transporten också tas om hand. Dessutom är dessa inköp koncentrerade till endast ett fåtal leverantörer, så att många mellanhänder går förlorade i länken. Som ett resultat är de keramiska plattorna vi erbjuder mycket billiga.

Att lägga plattor är inte det enklaste och det är starkt rekommenderat att anställa en professionell plattläggare i Stockholm! Kontakta oss!