De vackraste golvplattorna

Golvplattor bestämmer till stor del utseendet på ett rum som kök, toalett, hall eller badrum. Det är därför mycket viktigt att tänka noga och undersöka alla möjligheter. Du måste till exempel välja mellan alla möjliga färger, alla mått och materialet.

Keramik kontra natursten

Ett av de första valen du måste göra är valet av ett keramiskt kakel eller en natursten. Golvplattor i keramik har flera fördelar jämfört med golvplattor i natursten. En keramikplatta är lerkakel som tillverkas på fabriken. Detta material är stenhårt. Som ett resultat av det så repas plattorna inte, behåller sin färg och är inte känsliga för fett eller andra föroreningar. Naturstenplattor är en naturlig produkt, så dessa plattor är vanligtvis mer känsliga. Stenen är mindre hård, vilket kan orsaka repor. Dessa brickor är också mer känsliga för fläckar. Många tycker att ett naturstengolv är vackert och omfamnar det rustika och väderbitna utseendet. Det är också ofta så att den första repan gör ont mest.

Golvplattans mått

Förutom material är plattans storlek också ett viktigt val. Genom att använda golvplattor 70 × 70 cm i ett litet utrymme kan du optiskt göra att detta utrymme verkar större. Golvplattor med en storlek på 70 × 70 cm används ofta, det är en av de vanligaste storlekarna. 70 × 70 är en storlek som fungerar bra i nästan alla hem och utrymmen. Om du vill ha en annan storlek är det naturligtvis möjligt. Vi har gott om val i vårt sortiment, från 5 × 5 cm till 100 × 100 cm.

Golvplattor 70 × 70 cm

I vårt sortiment hittar du golvplattor 70 × 70 i alla typer av olika stentyper. Vi har dessa plattor i granit, marmor, skiffer, blåsten, basalt, komposit, keramik och kalksten. Ovanstående material finns i många olika prisklasser, från budgetplattor till dyra kvalitetsplattor. Du kan alltid lyckas med oss, även med en mindre budget. Våra billigaste plattor med en storlek på 70 × 70 cm är cirka 150 kr per m² exklusive moms. De dyraste plattorna är ca 900 kr per m² exklusive moms.

Köp golvplattor 70 × 70 hos oss

Har du valt golvplattor med en storlek på 70 × 70 cm? Hos oss kan du enkelt begära en offert online. Du kan välja att erbjuda bearbetningsmaterial såväl som golvlister och underhållsmaterial.