Badrumsplattor

För prisvärda badrumsplattor har du kommit till rätt ställe. Vi har en enorm kollektion i alla typer av stilar och detta till extremt billiga priser. Ge din badrumsstilkaraktär med spanska eller italienska keramiska plattor med eller utan mönster. Vi hjälper dig gärna att hittar dina badrumsplattor som skapar rätt, önskad atmosfär med brickor i ett brett spektrum av färger.

Toppkvalitet på badrumplattor

Upptäck badrumsplattor och alla fördelar de ger. Kan kombineras perfekt med golvvärme och har blivit oerhört populärt de senaste åren. Tack vare teknikens framsteg kan dina badrumsplattor med trä- eller marmorutseende hålla jämna steg med de verkliga versionerna. Dessutom finns det många format tillgängliga.

Ge ditt badrum stil och karaktär med spanska eller italienska keramiska plattor med eller utan mönster. Med hjälp av oss hittar du säkert badrumsplattorna som skapar rätt, önskad atmosfär med brickor i ett brett spektrum av färger.

Skapa ett elegant badrum, här är en samling badrumsplattor som kan användas i ditt badrum:

Väggplattor

Följ den senaste trenden och skapa en signaturkakelvägg i ditt badrum.

Golvplattor

Bli inte kall efter att ha duschat med vattentåliga brickor som också är lämpliga för golvvärme.

Mönsterplattor

Lägg till lite färg i badrummet med djärva mönstrade plattor.

Köp badrumsplattor

Du kan köpa billiga badrumsplattor på med hjälp av oss. Våra priser är unika och du hittar dem inte på andra platser. Vi köper premium brickor i stora mängder direkt från utvalda tillverkare och organiserar själva transporten, detta för att göra det så billigt som möjligt för våra kunder.

Det är därför du kan köpa billiga badrumsplattor från de bättre spanska och italienska tillverkarna. Du kan få dessa billiga kvalitetsplattor levererade samtidigt som vi installerar dem åt dig.

  • Betala mindre för badrumsplattor
  • Stora storlekar tillgängliga
  • Trendiga och samtida färger

Kontakta oss som dina plattsättare i Stockholm!