Är det där golvplattor?

Golvplattor som inte ser ut som golvplattor? Om detta är något som du efterfrågar har du kommit till rätt plats, vi hjälper dig. När allt kommer omkring har vi tillgång till en bred kollektion i alla typer av stilar och detta till extremt billiga priser. Keramiska golvplattor är det perfekta valet om du letar efter en golvplatta som inte ser ut som en golvplatta. De är också lätta att rengöra och hållbara nog för att motstå daglig användning. Den breda kollektionen med stilar och färger gör dem perfekta för användning i alla rum i huset. I vår samling av keramiska golvplattor erbjuder vi ett fantastiskt urval av färger och storlekar.

Vilken färg ska golvplattan ha?

Vilken färg golvplattan ska ha beror på några faktorer:
Det är viktigt att veta att du måste beakta smutsens kontrast och golvets färg. På ett vitt golv ser du mörk smuts mycket snabbare, medan du på ett svart golv vanligtvis ser ljusare smuts snabbare. De andra typerna av golv, som betongutseende eller keramiska parkettplattor, å andra sidan, är mycket praktiska när det gäller färgkontraster.

Dessutom har det också att göra med de boende och husdjur som huvudsakligen använder golvet. Har du en hund med svart hår? Då är det bäst att inte välja ett ljust golv.

Fördelarna med keramiska plattor

  • Reptålig
  • Frostfritt (perfekt för terrassen)
  • Lätt att underhålla
  • Lång livslängd
  • Möbler lämnar inte märken
  • Fuktbeständigt (perfekt för badrum, duschar, simbassänger osv.

Varför köpa keramiska golvplattor på via oss?

Oavsett ditt val av golvplattor, kommer du snart att upptäcka att vi erbjuder de bästa alternativen till de bästa priserna. Hur kan vi erbjuda dessa extraordinära priser? Vi har byggt tillförlitliga relationer med en grupp tillverkare från vilka vi direkt köper stora mängder premiumkakel. Dessutom ordnar vi själva transporten till vårt lager. På detta sätt kan vi erbjuda plattorna mycket billigare utan att kompromissa med kvaliteten.

Kontakta oss därför som dina plattsättare i Stockholm!